Adult Swims nye trippede animationsserie får eksklusiv sæsonpremiere gennem Vine

Adult Swims nye trippede animationsserie får eksklusiv sæsonpremiere gennem Vine

Vine kender vi, som mediet der skærer helt ind til benet med seks sekunders lange videoloops. Indtil nu. Vine er nemlig gået sammen med Adult Swim om at give en eksklusiv forpremiere på kanalens nyeste serie, og den kan lige nu ses i sin fulde længe – ti minutter – gennem Vine.

Officielt er premieredatoen for den bizarre nye animationsserie ’Brad Neely’s Harg Nallin Sclopio Peepio’ sat til den 10. juli, men nu kan man se hele første afsnit som en forlænget Vine.

For en uge siden annoncerede mediet, at de ville lade brugere eksperimentere med videoer der var op til 140 sekunder lange. Med tilføjelsen af Adult Swims ti minutters maraton-Vine indbyder de nu til helt nye muligheder. I stedet for at være blot en videohost for short funnies kunne Vine potentielt tage skridtet til at blive legitim distributionsplatform i konkurrence med Facebook og YouTube.

Det er for tidligt at gisne om hvorvidt den lange video peger mod en varende Vine-tendens, eller om det er et one-off samarbejde med Adult Swim. Hvis Vine fortsætter med at udvide dets videoformatter, kunne man sagtens forestille sig en YouTube-agtig udvikling, med øget fokus på eget indhold og temakanaler.

Brad Neely giver i os i sæsonåbningen alt fra et ortodoks jødisk boyband, chips med den nye og spændende Donald Sutherland-smag og Ringenes Herre-parodien ’Lord of the Things’: Historien om én mands totalt mondæne liv tilført den overdramatiske filmtrailerstemme.

Det er ikke høj kunst (Thank God!), men i stedet fuldstændig hvad man kunne forvente fra Adult Swim – og internet-guldstøv. Gør dig selv en tjeneste og trip ud i ti minutter med det fulde afsnit.

Læs også: Syv Roskilde-kunstnere, du bør følge på Snapchat: Fra Blood Orange til Silvana Imam

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af