B&O Play lancerer et sæt trådløse hovedtelefoner til livet på farten

Trådløse hovedtelefoner er ikke noget nyt for Bang & Olufsen, hvor både B&O Beoplay H7 og H8 har kappet kablet. Men med den netop offentliggjorte H5 går B&O Play for første gang helt ind i øret.

De trådløse neckbuds skiller sig ud ved at kombinere B&O Plays efterhånden velkendte, stilrene design i gode materialer med et lydbillede, der kan tilpasses brugerens aktiviteter. Via B&O’s afspilnings-app kan man bruge forskellige forudindstillede lydprofiler til for eksempel træning, transport eller podcasts. Yderligere kan man selv indstille lyden med en funktion, der hedder Tone Touch.

Batteriet skal ifølge B&O Play holde i op til fem timer. Med H5 medfølger en nyskabende oplader, der simpelthen bare kræver, at brugeren lægger ørestykkerne ind i opladeren og syv forskellige ørepropper, der skal sikre optimal komfort uanset øreform.

H5 har en magnet i hvert ørestykke, så de kan klikkes sammen, når man ikke bruger dem. De slukkes automatisk for at spare batteri, når man klikke dem sammen om halsen.

Beoplay H5 koster 1.999 kroner og er tilgængelige i butikkerne og på B&O Plays website fra i dag. Den kommer i farverne sort og dusty rose.

Læs også: B&O Play lancerer kompakt trådløs højtaler – se den lille designperle her

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af