Danske Libratone lancerer to spændende streaminghøjtalere: Se de labre nye modeller her

De danske højtalerproducenter Libratone er klar med to nye streaminghøjtalere, der er velegnet til at tage med på tur: Det drejer sig om One og Too, hvoraf førstnævnte kommer i to modeller, Click eller Style. Forskellen på de to er bæremekanismen: Førstnævnte har en bøjle i toppen, der gør den nem at hænge op relativt sikkert, som kan udskiftes med en bæresele. Den anden har kun en bæresele, som gør den nem at transportere i hånden eller på cykelstyret.

One Click og Style er beskyttet mod vind og vejr, så de kan modstå det hændelige plask, regnskyl eller en dråbe lambrusco hist og her. De kan kontrolleres med en app og holder batteri i op til ti timer.

Fordelen ved de to One-modeller er, at de indbyggede højtalere spreder musikken i en vinkel på 360 grader, så den er velegnet til situationer, hvor musikken skal deles i alle retninger. Det er også muligt at sammenkoble højtalere til at spille i stereo.

Too er lidt mindre, men spiller også i 360 grader med fem indbyggede højtalere og kan også stereokobles.

Alle tre højtalere kommer i tre farver: Grå, mørkegrå og turkis. Prisen på One Click og Style er 1.499 kroner og Too koster 1.200 kroner. De to første ryger til salg 7. juli, mens Too kommer allerede 23. juni.

Læs også: Streaminghøjtalere til parken, grillfesten og stranden: Små lydgiganter leverer soundtracket til din sommer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af