Et YouTube-show, du bør kende: Jim Gaffigan, Key & Peele og DJ Khaled smerter sig gennem hot sauce-interviews

Egentlig lyder præmissen skideåndssvag: Bliv interviewet imens du æder buffalo wings med hot sauce, der tager til i styrke efterhånden som interviewet skrider frem. Det lyder som noget, der blev droppet i idé-processen hos Jimmy Fallons writers.

Men det er faktisk en fremragende præmis i hænderne på Sean Evans, der er interviewer på YouTube-showet ‘Hot Ones’. Det hænger også sammen med, at han er en fremragende, nærværende og involveret interviewer, hvilket det seneste show i programrækken beviser.

Her er det komiker Jim Gaffigan, der er offeret. En komiker, der i øvrigt har bygget sin karriere op omkring at indtage mad, men i ‘Hot Ones’ møder han sin overmand. Som altid kommer interviewet vidt omkring i emnerne, men altid med en lidt anden dybde og skæv baggrund end andre interviews. Den fælles smerte i munden og alene udfordringen med at tale når alting brænder, giver interviewer og offer en særlig connection. Derudover er der en naturlig progression og opbygning i interviewet skabt af den tiltagende Scoville-styrke.

Udover Gaffigans enormt underholdende interview er følgende også gode eksempler på ‘Hot Ones’, der gør dig hooked. Særligt afsnit med komikere er glimrende, fordi de bliver presset af mundhelvedet.

Vanvittigt underholdende Key & Peele.

En sindssyg T.J. Miller

En tydeligt presset DJ Khaled

Læg dertil dette lille kuriosum:

‘Hot Ones’ er en del af kulturmagasinet Complexs ‘First We Feast’-kanal. Det er virkelig værd at følge med i, hvad de spytter ud.

Læs også:  En komiker, du skal kende: Jim Gaffigan – doven, fed og forrygende morsom