Opdateringer til iPhone, Mac og Apple Music: Hvad vi kan forvente af Apples softwarekonference

Soundvenue 2 / 3 Soundvenue

OS X 10.12

Ud over en opdatering til iOS vil vi med meget stor sandsynlighed også se en opdatering til OS X – styresystemet til Mac. Meget tyder på, at Apple har tænkt sig at rebrande OS X, så det fremover kommer til at hedde MacOS. Også her har rygterne fået lov at svirre, og vi bringer her nogle af de rygter, vi vurderer er mest sandsynlige.

MacBook

De nye MacBooks fra foråret.

Siri til Mac

Alt tyder på, at Siri endelig kommer til Mac. Apple skulle angiveligt have brugt de sidste tre år på internt at teste Siri til Mac. Et lækket screenshot fra den kommende version af OS X peger i retning af, at Apple vil præsentere Siri som en del af OS X 10.12 til juni. Det forlyder desuden, at man vil kunne aktivere Siri ved at sige ‘Hej Siri’, når Mac er tilsluttet en strømkilde, som vi også kender det fra iPhone og iPad.

Siri tegner generelt til at blive et ret stort indsatsområde for Apple, og skal de kunne tage kampen op med Google, der for nyligt har introduceret Google Assistant, er det også en nødvendighed.

iPhonehint

I fremtiden vil du sandsynligvis kunne spørge Siri direkte på din MacBook.

Touch ID til Mac

Der har længe været spekulation om, hvorvidt Apple på et tidspunkt vil integrere Touch ID i Mac. Det forventes dog ikke at blive en realitet til WWDC i juni. Der findes dog også rygter inden for samme kategori om, at OS X 10.12 vil gøre det muligt at låse sin Mac op via iPhone, når de to enheder er i nærheden af hinanden. Ret smart.

Faktisk findes en lignende løsning allerede i tredjepartsapplikationen MacID, men det tyder altså på, at det bliver en indbygget version i næste udgave af styresystemet.

OS X 10.12 forventes at blive udgivet til efteråret.

På næste side kan du se en blandet samling af produkter, der muligvis vil være nyheder omkring.

Soundvenue 2 / 3 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold