Slut et venskab: Send ’Game of Thrones’-spoilere automatisk og anonymt

Slut et venskab: Send ’Game of Thrones’-spoilere automatisk og anonymt

The night is dark and full of spoilers.

Mandage er farefulde dage. I hvert fald hvis man bor i Norden og ser ’Game of Thrones’. For så ser man nemlig ikke de nye afsnit om søndagen, og hvis man har et ni-til-fem arbejde eller skal op og til undervisning når man som regel først seriekiggeriet opad aftenen. Derfor er mandage minefelte for potentielle spoilers – og det er der selvfølgelig nu en app der udnytter.

Spoiled har det meget simple formål at »ødelægge Game of Thrones for dine venner« ved at sende sms’er med de seneste spoilers fra serien direkte til mobilen. Det sker både automatisk og anonymt, ved at du betaler 6,50 kr. for at tilmelde et nummer til ’servicen’.

Når du først har tilmeldt din ven, ekskæreste, ærkefjende eller svigermor begynder spoilerne at rulle ind og de kører hele sæsonen ud. Heldigvis har vi nu kun den store finale tilbage – men mon ikke der er rigeligt at komme efter der?

Det er lidt den digitale udgave af at sende en posefuld pikke eller et glitterbrev: Én af de ting man kun bør gøre med enten helt nære venner, som kan se det morsomme i det, eller til de pissedumme svin, der absolut fortjener at skulle støvsuge konstant de næste tre år for at få de bittesmå glinsende partikler ud af tæppeuldet.

’Game of Thrones’-spoilere er efterhånden en velkendt sæsonplage for internettet  og har affødt utallige memes, kommentartråde og vrede GIFs. Det er den gængse holdning at det er dårlig stil at poste spoilers live eller kort tid efter et afsnit er gået i luften – men det er også alment accepteret, at det alligevel sker.

monday_spoiler_zone

spoiler_not_today

 

Inspirationen til Spoiled kommer naturligvis også fra internettet. Skaberne bag appen læste en Reddit-tråd om en kvinde, der uge efter uge afslørede de mest saftige detaljer til sin ekskæreste som hævn for hans utroskab. Brutalt, men ifølge kommentarsporet yderst retfærdigt.

For at gnide ekstra salt i såret tweeter Spoiled endda nogle af de vrede og forvirrede beskeder, de modtager fra stakler der lige er blevet frarøvet et gloværdigt ’Game of Thrones’-øjeblik.

En ny opdatering har gjort den amerikanske sms-service tilgængelig internationalt, så nu kan danskere også sprede glæden til deres næreste og kæreste.

Læs også: Game of Puns: Sansa Stark er Nordens Beyoncé i ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af