Efterårets mest ventede spil – højoktan i ‘Forza Horizon 3’ og hjertesmerte i ‘The Last Guardian’

Efterårets mest ventede spil – højoktan i ‘Forza Horizon 3’ og hjertesmerte i ‘The Last Guardian’

Efteråret er gamingverdenens højtid og igen i år kan vi se frem til store AAA-titler, som med en enkelt (halv) undtagelse alle er efterfølgere til allerede kendte franchises.

Vi har samlet de ti spil, vi ser mest frem til at prøve kræfter med:

‘Deus Ex: Mankind Divided’

Mennesker med teknologiske tilføjelser, om man vil (som for eksempel en mekanisk arm eller et digitalt øje) er fremtiden. Det kan vi nok ikke undgå, og måske vil vi heller ikke undgå det. Det vil ‘Deus Ex’ i hvert fald ikke, for nu vender serien baseret i netop denne teknologiske fremtid endelig tilbage.

Denne gang er der lagt op til en borgerkrig båret af terror mellem almindelige mennesker og så de folk, der bogstavelig talt har fået teknologien ind under huden, altså dem der er anderledes, end hvad vi er vant til. Man kunne fristes til at sige, at det i overført betydning næsten var en politisk kommentar, meeen …

‘Deus Ex: Mankind Divided’ bliver i hvert fald interessant at følge i 2016, ikke mindst fordi forgængeren ‘Deus Ex: Human Revolution’ var et fortrinligt og gennemført spil, der – bortset fra nogle outsourcede bommerter – på imponerende vis kombinerede action og sci-fi med en samfundskritisk stikpille.

Udkommer til PC, PS4 og Xbox One d. 23. august.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold