Konsol-krig: SEGA genudgiver Genesis som mini-konsol og håndholdt, med 80 indbyggede spil

Konsol-krig: SEGA genudgiver Genesis som mini-konsol og håndholdt, med 80 indbyggede spil

Det blev mødt med jubel da Nintendo annoncerede de ville relancere NES i mini-udgave. Nu har SEGA taget kampen op og varslet deres egne mini-udgaver af konsolet Genesis (også kendt som Mega Drive).

SEGA fejrer 25 års Sonic-fødselsdag og det er (officielt) i den anledning de lancerer jubilæumsudgaver af Genesis. Timingen er dog tilpas tæt på Nintendos annoncering til at få internettet til at mistænke SEGA for at gå i direkte konsol-battle med deres rivaler.

Nintendos kommende mini-NES byder på 30 indbyggede spil mens SEGA har pakket hele 80 udgivelser i deres jubilæumsprodukter. De indbyggede spil bliver tilgængelige både til SEGAs håndholdt device og til mini-konsolen.

Mens NES-konsolen ikke kan indlæse andre spil end de 30 indbyggede, kommer SEGAs genudgivelse med SD-kort. Til gengæld har Nintendo HDMI-opkobling, mens SEGA må nøjes med et AV-stik.

Jubilæumsprodukterne udkommer til oktober og koster rundt regnet det samme som Nintendos mini-NES: cirka 400 kroner. SEGAs retroudstyr er tilgængeligt til forudbestilling gennem Funstock Retro, hvor du også kan se den fulde liste af spil der følger med. 

Læs også: ’Sonic Mania’ byder ikke på noget nyt – og det er meningen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af