Rygte: Apple overvejer at købe Jay Z’s Tidal

Apple Music har netop fejret et års jubilæum og i det kølvand er der opstået rygter om, at de går med overvejelser om at købe Tidal. Det skriver The Wall Street Journal.

Ifølge kilder undersøger Apple mulighederne for at overtage Jay Z’s streamingtjeneste. Hvorvidt de er med planerne og om de bærer frugt er ikke klart, men ifølge en talsperson hos Tidal har der ikke fundet forhandlinger sted.

Der har tidligere også verseret rygter om at Samsung har villet have fingre i Tidal, men det afviste den koreanske tech-gigant tidligere på året.

Den mulige overtagelse kunne give ganske god mening med tanke på den kamp om eksklusivitet på streamingmarkedet, som i særdeleshed Apple Music og Tidal har ført et pænt stykke tid. Parret med at en del interne problemer i Tidal med hyppige udskiftninger på direktionsgangen har gjort Tidal moden til plukning. Apple har uden tvivl også formuen til at give Jay Z den pris, han vil have. Spørgsmålet er, om Jay Z og den øvrige ejerkreds af kunstnere som Kanye West, Madonna og Deadmau5 overhovedet vil sælge.

Læs også: Tidal, Apple Music, Deezer eller Spotify: Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af