The Rock indvier YouTube-kanal med en stjernespækket tur bag internettets kulisser

Dwayne ‘The Rock’ Johnson er officielt ankommet til YouTube. I sin debutvideo får han tips og tricks fra en perlerække internetstjerner om hvad der får succes på nettet. Vi taler selvfølgelig katte, konfetti og regnbuer – med lidt off the camera vold for god ordens skyld.

Videoen ser The Rock ankomme til ’YouTube-fabrikken’, et underjordisk studie hvor YouTube-sensationer skabes. Der er et rum til kattevideoer, et rum til sminke-tutorials, et rum til virale videoer og så videre. Der er endda plads til en hurtig ’The Scorpion King’-joke. Og i alle rummene er der naturligvis kendte YouTubere der arbejder på deres næste store hit.

Johnson bliver ledt rundt af Lilly Singh, bedre kendt på nettet som  ||Superwoman||. Singh har været med til at bakke The Rocks YouTube-projekt op fra dag et. De mange cameos tæller blandt andre Markiplier, Gigi Gorgeous, Roman Atwood, Grace Helbig, Flula Borg og King Bach.

Johnson bør allerede føle sig godt hjemme på nettet – han har over 120 millioner følgere fordelt ud på diverse sociale medier. Den nye YouTube-kanal er skabt dels for at showcase The Rocks egen humor, dels for at være en platform for samarbejde med ungt internettalent.

Det ser ud til vi kan forvente nye videoer allerede på mandag og fredag.

Læs også: Apples nye realityprogram bliver en slags ’Den Store Bagedyst’ for app-udviklere