De særeste ting gamere har opdaget i ‘No Man’s Sky’: Fra penisdyr til ‘Futurama’-rumskibet

De særeste ting gamere har opdaget i ‘No Man’s Sky’: Fra penisdyr til ‘Futurama’-rumskibet

I en uge har ‘No Man’s Sky’ været ude. På den uge har det banebrydende spil både begejstret og skuffet, men uanset om man er fan eller ej, så har ‘No Man’s Sky’ sat dagsordenen.

Tilhængerne af ‘No Man’s Sky’ roser i særdeleshed spillet for dets nærmest filosofiske tilgang til udforskning af rummet. På vej ud i det ukendte falder man som spiller over mange virkeligt mærkværdige genstande, væsner, geologiske fænomener og rumskibe. Mange kan få dig til at spekulere over livet, universet og alt det der – andre kan få dig til at grine over, hvor meget random shit en næsten endeløs algoritme, kan spytte ud.

Vi har samlet ti af de sælsomste ting, der er dukket op i ‘No Man’s Sky’ so far.

57b1c334db5ce963008b6a6b

Ridley Scott kunne ikke have gjort det bedre.

Sære gravsten

En del af det, der dukker op i ‘No Man’s Sky’ har et virkelig skummelt præg over sig. Det gør sig i særdeleshed gældende for en lang række af de dyr, der dukker op, men næsten i endnu højere grad, når man oplever et fjernt ekko fra en forsvunden civilisation.

Disse gravstenslignende støtter var for eksempel strøet ud over en hel, gold planet.


luxo8hx4qmex

Avatar, go home.

Svævende bjerge

Noget af det der gør ‘No Man’s Sky’ allermest fantastisk er – overraskende nok – de geologiske fænomener, der forekommer på forskellige planeter. De svævende ø-lignende bjerge er for eksempel et af de touches, der gør det svært at forlade en planet.


CpiFkIKUAAEHOAL

»You see, Mr. Powers. I love gooold.«

Penisformationer

Menneskeøjet ser, hvad det gerne vil se. Men den her klippeformation vækker altså minder om ‘Austin Powers in Goldmember’. Chris Livingston fra PC Gamer har spottet den.


Raketlignende signaler

Flere melder om mærkværdige sightings af noget, der ligner nødblus fra spillets alien-skabte monolitter. Det sætter for alvor spekulationer i gang om der måske er en dybere mening med spillet.

Ifølge PC Gamer sker der ikke andet, end at disse nødblus-lignende eksplosioner lyser op. Mystisk.


57b20a6dce38f2e3058b6c1c

»Good news, everyone.«

Rumskibet fra ‘Futurama’

Man har på fornemmelsen, at der dybt ‘No Man’s Sky’ er gemt nogle ret tydelige easter eggs og referencer til andre kulturelle rumfranchises, som ‘Star Wars’ eller ‘A Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’.

Om ligheden med rumskibet fra ‘Futurama’ er planlagt i eksemplet herover er svært at sige, men umiddelbart tyder det på, at algoritmen bare har skabt noget, der ligner ud fra sammensatte bidder kode.

57b201e3db5ce99d168b6b61

Det rigtige Planet Express Ship


57b1f76dce38f288008b6cf8

Discountversionen af Kylo Rens øse.

Kylo Rens rumskib

Ligheden er ikke helt lige så slående som førnævnte, men alligevel et interessant eksempel på, hvordan algoritmer kan genere nogenlunde det samme, som eksempelvis de kreative hjerner hos Lucasfilm.

Rey_captured

 

Og er det her i øvrigt Dødsstjernen?

speaking-of-perfect-circles-someone-definitely-found-the-actual-death-star

 


Psykopat-gremlins

Det er ikke alle kære små væsener, du møder på din vej, der vil dig det godt. Det er denne lille satan et skræmmende eksempel på. Fortsæt med varsomhed.


Mongolid dinosaurus

I forhold til den billedskønne skildring af ‘No Man’s Sky’s mange universer fra trailerne, er enkelte blevet lidt skuffede over, hvad de egentlig har fået. Det er den mongolide tyrannosaurus fra videoen herover et glimrende eksempel på.


nv7bqwyk

Fnis.

Penisdyr – penisdyr overalt

Det kan godt være, at universet i ‘No Man’s Sky’ er uendeligt stort, men vi mennesker er stadig bare simple skabninger, der fniser af en slet skjult fallos hist og her. Og dem er der seriøst mange af i ‘No Man’s Sky’.

Der findes endda en Tumblr-profil, der samler på billeder af de pikfjæsede dyr.


gvQ6tk9

Oh hai.

This little guy

Jeg mener, kig på ham. Fundet af NeoGAF-brugeren Betty.

Bonus: bæ. Uden for selve rumudforskningen er der også de, der er dykket dybt i spillets kode for at finde nye hemmeligheder. Det har for eksempel ledt til en mappe med titlen POOP, der måske varsler en fremtidig dimension af efterladenskaber fra universets væsner. Det giver ‘gæt en lort’ helt nye dimensioner.

Læs ogsåKommentar: Årets mest hypede spil er måske slet ikke et spil