Er Mads Mikkelsen med i Hideo Kojimas superhypede spil ‘Death Stranding’?

Er Mads Mikkelsen med i Hideo Kojimas superhypede spil ‘Death Stranding’?

Vi ved meget, meget lidt om den japanske auteur Hideo Kojimas næste spil ‘Death Stranding’. Vi ved at Norman Reedus er med og at det bliver mørkt og mystisk. Det er, hvad man kan lede ud af den første trailer, der blev offentliggjort under sommerens E3.

Noget kunne tyde på, at danske Mads Mikkelsen også vil optræde i spillet. I hvert fald peger to fotos delt på sociale medier i den retning.

Det første kommer fra instruktøren selv og viser en ubestemmelig person i en motion capture-boks, som ofte bliver brugt i computerspil.

Det gav ikke rigtig nogen mening, før et andet billede tiltrak opmærksomhed på Instagram.

Met this #maneater yesterday #punintended #banter #lechiffre #haniballecter #madsmikkelsen

Et billede slået op af Jonny Erskine (@jmerskine1) den

Der er mange ligheder mellem personet på første og andet billede – trøjen i særdeleshed – men særligt interessant bliver det i kommentarerne, hvor uploaderen Jonny Erskine blandt andet skriver »He’s acting in a video game« og »He said it was a Japanese game, so yeah, haha. I think it’s a safe bet [red.].«

Koblingen ville ikke være helt hen i vejret. Hideo Kojima har et mangeårigt venskab med Nicolas Winding Refn og beundrer hans filmkunst.

Om det er derigennem Kojima har fået øjnene op for Mads Mikkelsen er uvis, men han er i al fald fuld af begejstring for danskeren.

Lige nu må det betragtes som rygter på ønsketænkningsstadiet, men det føles som et match made in heaven.

Læs også: Hideo Kojima har rejst sig fra asken og er klar til at blive vor tids Stanley Kubrick