Gamingmusik: Spotify lancerer ny kategori med kuraterede playlister og officielle soundtracks

Gamingmusik: Spotify lancerer ny kategori med kuraterede playlister og officielle soundtracks

I dag lancerede Spotify en ny kategori henvendt til gamers. Gamingkategorien samler brugernes foretrukne gamingmusik og –soundtracks, og byder på en blanding af spilmusik fra nyere og ældre udgivelser, kuraterede playlister og musik der blot er inspireret af spil.

Playlisterne er inddelt efter temaer som ’Power Gaming’, den synth-tunge 80’er-inspirerede ’RetroWave’ og ’Top Gaming Tracks’. Foruden de spilinspirerede lister har Spotify sikret sig streamingrettigheder til hundredvis af officielle soundtracks. Udvalget tæller blandt andet 65daysofstatics ’No Man’s Sky’-udgivelse, hele ’Halo’-serien og musikken fra ’Hitman 2’.

Gæster fra gamingindustrien er også blevet spurgt om at komme med særligt kuraterede playlister, lige nu findes bidrag fra gamere Day[9] og Sneaky Zebra.

I anledning af den nye samling har Spotify lanceret et dedikeret mikrosite der giver brugere indblik i gamingmusikken. På sitet kan gamingfans nemt gennemsøge alt Spotifys gamingindhold i alfabetisk rækkefølge, og browse mellem Community Playlists, Original Soundtracks og indhold kurateret af Spotify selv.

Spotify lover at gamingkategorien løbende vil blive opdateret med flere kuraterede playlister, gamingsoundtracks og øvrigt indhold fra gaming community’et.

Gamingkategorien er tilgængelig fra i dag via Browse i Spotifys hovedmenu på alle platforme, herunder iOS, Android, desktop og Playstation.

Læs også: Spotifys musikhistoriske tegneserie er desværre mere overfladisk end fængende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af