Justin Bieber lukker sin Instagram: Fans er allerede klar med høtyve og fakler

Justin Bieber lukker sin Instagram: Fans er allerede klar med høtyve og fakler

Justin Bieber havnede i weekenden i lidt af en suppedas, da han postede en række billeder på Instagram fra en ferie med modellen Sofia Richie. Hende havde rigtig mange fans en (decideret ubehagelig og nedladende) holdning til. Afslutningsvis truede han fans med at lukke sin profil på billeddelingstjenesten, hvis de ikke stoppede hetzen mod hans måske-kæreste.

Den konsekvens har han nu taget og hans profil er blevet slettet eller deaktiveret. I hvert fald er alt tidligere indhold utilgængeligt.

Sagen blev muligvis ikke bedre af, at hans ekskæreste Selena Gomez blandede sig og kaldte ham ud for at nedprioritere fans, der har båret hans karriere i årevis.

Som altid lufter hans fans deres utilfredshed (og sårede følelser) over popprinsens gøren og laden – selvom de var advaret om hans nultolerance over for manglende respekt.

Der er naturligvis også alle dem, der tager dramaet med lidt mere fryd.

Selena Gomez derimod er sandsynligvis lidt ked af sin involvering i dramaet. I hvert fald sendte hun for kort tid siden dette Snap uden yderligere forklaring.

SelenaJustin

 

Denne type fravalg af sociale medie-tjenester bliver mere og mere udbredt. Vi har tidligere set Daisy Ridley, Stephen Fry, Azealia Banks og Lena Dunham vælge eksempelvis Twitter og Instagram fra i perioder. Det er den tydelige bagside af medaljen ved at have meget tæt kontakt til sine fans.

Læs også: Justin Bieber dratter ned i et hul på scenen – tager det overraskende køligt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af