‘Overwatch’ varmer op til OL: Tilføjer ‘Rocket League’-lignende mini-fodboldspil

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Overwatch’ formåede på kort tid at blive en kæmpesucces og nu holder de gryden i kog ved at tilføje sæsonbetingede minispil.

Det første af slagsen er Lúcioball, som er en slags overdimensioneret fodboldspil a la sidste års overraskelse ‘Rocket League’. I stedet for at bruge sin bil til at kæmpe bolden i mål, bruger man de forskellige ‘Overwatch’-karakterers særlige evner.

Man spiller som den rulleskøjtebærende, brasilianske Lúcio, der kan tæske bolden i den rigtige retning med en blasterlignende gøb.

Udover Lúcioball så bliver der også drysset over 100 forskellige nye præmier ned i de såkaldte loot crates, man kan samle eller købe i ‘Overwatch’. Det drejer sig blandt andet om udstyr i karakterens landes farver, om sejrsposes med guldmedaljer eller

Introduktionen af det nye spil i spillet lander mistænkeligt tæt på de Olympiske Lege uden dog direkte at associere sig med det – det har givetvis noget med licenser at gøre.

Du kan spille Lúcioball og finde tematiserede Summer Games-loot frem til 22. august.

Læs også: Halvårets syv største spilperler – plus fem, der snublede på vejen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af