Patch til ‘No Mans Sky’ råder bod på tekniske børnesygdomme

Patch til ‘No Mans Sky’ råder bod på tekniske børnesygdomme

Det var ikke til ubetinget stående applaus, at Hello Games udgav det længe ventede ‘No Mans Sky’ i forrige uge. Især på PC oplevede mange, at spillet kørte langt fra stabilt og med 60 frames per second, selv på de dyreste opsætninger. Mange kritikere pegede især på, at spillet efter to forsinkelser burde have fået fjernet børnesygdomme – men der er netop blevet frigivet en patch til pc, og PlayStation 4 burde også få den meget snart, skriver spilchefen Sean Murray på Twitter.

Billede2

Generelt kan det siges, at opdateringen stabiliserer hele spillet på den tekniske side – men hvis du har lyst til at nørde lidt dybere, så kommer her tre  af de “større” forbedringer.

Blødere musebevægelser – Nogle oplevede såkaldt hitching, hvor spillet hakker, når du bevæger musen for at kigge rundt. Nu er der en ‘mouse smoothing’-setting i opsætningsmenuen, som spillere med mindre end 30 frames per second kan slå fra, for at undgå at spillet føles langsomt, når du bevæger musen

Ødelagte gemte spil – Nogle spillere oplevede, at gemte spil kunne blive ødelagt og ulæselige for spillet. Det burde nu være muligt at loade nogle af disse gemte spil.

Du kan nu alt-tabbe – En meget kritiseret fejl i spillet før patchen var, at man ikke kunne skifte vindue ud af spillet med gode gamle alt-tab. Det burde nu være muligt, så du kan tjekke Facebook og opdage nye solsystemer på samme tid.

Du kan læse mere om hvad patchen retter op på HER. 

Læs også: Kommentar: Efter mordtrusler – derfor gør spil-preorders dig til et hypemonster

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af