Spotify introducerer Release Radar: Nye udgivelser, der falder i din smag

Spotify introducerer Release Radar: Nye udgivelser, der falder i din smag

Spotifys Discover Weekly er blevet et massivt hit og salgsargument for den svenske streamningtjeneste. Med Discover Weekly bliver brugere introduceret til en to timer lang playlist af numre, som Spotify og deres algoritmer mener, vil falde i brugerens smag.

Nu introducerer de en ny, lignende service med fokus på nye udgivelser. I sektionen New Releases under Browse vil brugere fremover hver fredag, kunne finde en to timer lang playlist indeholdende en række nye udgivelser, der er tilpasset den enkeltes lyttemønstre og favoritbands.

Tjenesten hedder Release Radar og som med Discover Weekly udvikler tjenesten sig og bliver bedre efterhånden som du bruger den. Den skulle dukke i din Spotify-profil inden længe, skriver Spotify i en pressemeddelelse (pro-tip: hvis du er logget ind i Spotify i din browser, burde den dukke op hvis du bare googler Release Radar).

I forvejen kan du under Browse se nye udgivelser, men med Release Radar slipper du i højere grad for at glo igennem det hele for at finde dine favoritter.

Læs også: Spotify fejrer Spice Girls 20 års jubilæum med hårde tal og top-ti playliste

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af