Ups: Stormzy afslørede ved en fejl Paul Pogbas rekord-salg på Facebook

Ups: Stormzy afslørede ved en fejl Paul Pogbas rekord-salg på Facebook

Det britiske grime-ikon Stormzy er overordentligt gode venner med Adidas og det fører – ud over en sweet sponsor deal – til nogle særligt fordelagtige situationer, såsom da han i ledtog med sine sponsorer fik lukket hele forlystelsesparken Thorpe Park for ham selv og udvalgte venner.

Det fører også til video-shoots med den franske fodboldstjerne Paul Pogba, der efter fire sæsoner i italiensk fodbold vender tilbage til Manchester United i en rekordstor handel.

Uheldigvis for Stormzy var det en hemmelighed for svær at holde eller også har han en social media manager, der har sovet i timen. I hvert fald kunne han i går dele førnævnte Adidas-video på sin Facebook-side – men det var altså før Manchester United selv havde afsløret handlen på rekordhøje 89 millioner pund eller ca. 779 millioner kroner.

Facebook-videoen er siden blevet slettet, men du kan se en forlænget version af den herunder med en rappende Stormzy og en dansende Pogba. Denne video blev lagt på Twitter efter Manchester United officielt havde offentliggjort rekordhandlen.

Læs også: Syv Roskilde-kunstnere, du bør følge på Snapchat: Fra Blood Orange til Silvana Imam

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af