Internettets bedste chili-program bliver for meget for Chili-Klaus: Brækker sig i Central Park

Internettets bedste chili-program bliver for meget for Chili-Klaus: Brækker sig i Central Park

Vi har før hyldet First We Feast, en YouTube-kanal, der i programmet Hot Ones udsætter sine interviewofre for en smertefuld gennemgang af hårdtslående spørgsmål mens de spiser hotwings marineret i nogle af verdens stærkeste chilisaucer. Værten Sean Evans har oftest sportsstjerner, komikere eller rappere med, som har taget ham forbi eksempelvis Key & Peele, Eric Andre, David Cross, RZA, DJ Khaled og YG. Det er klart et kig værd.

Det er smertefuldt at se på, men på en eller anden måde meningsfuldt. For et års tid siden begav Sean Evans sig ud i at smage rene chilier med det danske internetfænomen (blandt meget andet) Chili-Klaus. Den “succes” har de netop gentaget i en hestevogn i Central Park.

Denne gang bliver de dog presset yderligere ved at æde en Carolina Reaper, der er dyrket hos en producent, der efter sigende har de stærkeste chilier i verden. Og det er lige ved at knække Chili-Klaus helt midt i Central Park, New York.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det må alligevel fryde nogle af Chili-Klaus danske ofre, at selv hans mavesæk af armeret jernbeton har begrænsninger.

Læs også: Et YouTube-show, du bør kende: Jim Gaffigan, Key & Peele og DJ Khaled smerter sig gennem hot sauce-interviews

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af