Se første teaser til YouTube-fænomenet Miranda Sings egen Netflix-serie ‘Haters Back Off’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For første gang nogensinde får en YouTube-stjerne sit eget scriptede show på Netflix. Det sker når ‘Haters Back Off’ med den irriterende, selviscenesættende Miranda Sings får premiere 14. oktober.

Bag Miranda gemmer sig Colleen Ballinger, der har fået umanerligt stor succes med den tanketomme karakter, der er mere end almindeligt svær at elske, men samtidig ikke tvivler på sine egne evner.

I Netflix-showet følger vi baggrundshistorien bag karakteren, der mener, hun er født kendt. Netflix beskriver i et interview med Variety som et »en bizar familiekomedie og kommentar til samfundet i dag og vores fascination af berømmelse«.

Selvom man ikke lige skulle tro det, når man ser Miranda Sings-videoer, så er Colleen Ballinger rent faktisk uddannet vokalist og skuespiller og har været med i blandt andet ‘High School Musical’. Udover Colleen Ballinger medvirker også Angela Kinsey (‘The Office’) og Steve Little (‘Eastbound & Down’) foruden en lang række YouTube-stjerner.

Miranda Sings er før blevet prøvet i andre formater, for eksempel da hun drak kaffe med Jerry Seinfeld i hans show ‘Comedians In Cars Getting Coffee’.

‘Haters Back Off’ udkommer i otte halvtimes afsnit 14. oktober på Netflix.

Læs også: Kommentar: YouTube-karaktererne skal bevise, at de kan fungere uden for YouTube

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af