Smadr dine venner i nye og klassiske minispil i Facebook Messenger

Facebook har netop åbnet for muligheden for at spille klassikere som ‘Pac-Man’, ‘Space Invaders’ og ‘Galaga’ i Messenger, foruden en lang række små puzzle-games og ‘Wordfeud’-lignende størrelser. Den nye funktion hedder Instant Games og er blevet tilgængeligt i 30 lande – herunder Danmark.

Hele 17 spil kan du kvit og frit udfordre dine venner i. Spillene er klart tiltænkt mobilmarkedet, men de kan spilles både på desktop og mobil og er allerede nu blevet føjet til appen. Du trykker bare på den lille controller lige over skrivefeltet.

Selvom det er helt nyt, bliver vi nødt til at advare: Det er vanvittigt vanedannende.

Listen er som følger:

‘Pac-Man’
‘Galaga’
‘Arkanoid’
‘Space Invaders’
‘Track & Field 100M’
‘Shuffle Cats Mini’
‘Words With Friends: Frenzy’
‘Hex’
‘Everwing’
‘Endless Lake’
‘Templar 2048’
‘The Tribez: Puzzle Rush’
‘2020 Connect’
‘Puzzle Bobble’
‘Zookeeper’
‘Brick Pop’
‘Wordalot Express’

Læs også: Facebook Messenger har lavet endnu et hemmeligt spil: Fodbold, naturligvis