De tre originale ‘Crash Bandicoot’-spil vender tilbage: Se traileren for den nostalgiske pakke

For PlayStation 4-ejere med hang til nostalgi, bliver 2017 værd at se frem til. De tre oprindelige ‘Crash Bandicoot’-spil – ‘Crash Bandicoot’, ‘Cortex Strikes Back’ og ‘Warped’ – som alle er blevet slidt op i den første PlayStation, får nyt liv og bliver genudgivet til PlayStation 4.

Remasteren har fået navnet N.Sane Trilogy og giver et helt nyt look til de gamle spil, mens gameplayet forbliver det samme. Derudover er der lavet et mere intelligent gemme-system og flere tidstests – og muligvis andre features.

I denne omgang er det dog ikke Naughty Dog, der står bag, men Vicarious Visions, der har fået tjansen efter Activision overtog rettighederne til ‘Crash Bandicoot’ i 2008.

Læs også: Rendyrket gaming-nostalgi: Crash Bandicoot vender tilbage til PlayStation 4