‘Game of Thrones’ for femte år i træk den mest ulovligt downloadede serie

‘Game of Thrones’ for femte år i træk den mest ulovligt downloadede serie

Endnu et stærkt serieår, endnu et omfattende torrent-år. Igen i år er millioner af serier blevet downloadet ulovligt via forskellige torrent-sites. I en opgørelse er det igen i år ‘Game of Thrones’, der tager den tvivlsomme ære som årets mest populære download-offer.

Opgørelsen bliver lavet af TorrentFreak på baggrund af oplysninger fra BitTorrent.

Listen er baseret på flest downloads af et enkelt afsnit og ser ud som følger:

1. ‘Game of Thrones’
2. ‘The Walking Dead’
3. ‘Westworld’
4. ‘The Flash’
5. ‘Arrow’
6. ‘The Big Bang Theory’
7. ‘Vikings’
8. ‘Lucifer’
9. ‘Suits’
10. ‘The Grand Tour’

Således afviger den ikke synderligt meget fra sidste års liste, der også have ‘Game of Thrones’ og ‘The Walking Dead’ helt i top. ‘Westworld’, ‘Lucifer’ og bilprogrammet ‘The Grand Tour’ er de mest markante nybrud.

Det eneste positive, man umiddelbart kan udlede af listen er, at det ikke ser ud til, at piratkopiering er et stigende problem. Det kan dog muligvis skyldes, at mange i stedet finder ulovlige streams online, skriver TorrentFreak.

Læs også: Hvor stiv er Tyrion Lannister egentlig? Grundig YouTube-video måler promillen