Snapchat tilføjer gruppechat, Shazam og hjemmeklippede stickers

Snapchat tilføjer gruppechat, Shazam og hjemmeklippede stickers

Mens alle andre gerne vil være Snapchat, vil Snapchat bare gerne være en bedre chat-platform. Det viser deres seneste opdatering med al tydelighed. Nu kan du nemlig starte gruppechats med op til 16 deltagere – et helt centralt element, hvis Snapchat skal kunne konkurrere med chat-apps som Facebook Messenger.

Foruden gruppechats tilføjer Snapchat nu også Shazam, der lader dig scanne en sang med Shazam uden at forlade appen. Det gør Shazam til én af de første eksterne tjenester (som eksempelvis Bitmoji), der virker med det sociale medie. I øjeblikket giver tie-in’et ikke så meget mening, men det kan være en vej mod at tilføje musikbidder til dine snaps.

Sidst, men ikke mindst tilføjer Snapchat muligheden for at redigere dine gemte snaps inden du sender dem igen og – kun på iOS – at klippe dine egne stickers ud af dine billeder.

Kort sagt:

Opdateringen er ude til både iOS og Android.

Læs også: Snap Inc. kan bryde den kiksede forbandelse, der hviler over wearables