Underlig beef: Avril Lavigne kritiserer Mark Zuckerberg for mobning af Nickelback

Underlig beef: Avril Lavigne kritiserer Mark Zuckerberg for mobning af Nickelback

Nu gik det lige så godt med julestemningen, men fandme om ikke Mark Zuckerberg lige skulle smadre det hele ved at mobbe Nickelback.

I går præsenterede han sin stemmestyrede hjemmerobot Jarvis med tre “sjove” videoer, hvor han formaster sig til at malke den ældste joke i bogen af internet-jokes: Sig noget sjovt om Nickelbacks kvaliteter – eller mangel på samme. I videoen beder Mark Zuckerberg Jarvis om at spille nogle gode Nickelback-sange. En ordre, Jarvis nægter at udføre – for der er jo ikke nogen gode Nickelback-sange.

Det har stødt Nickelback-forsanger Chad Kroegers ekskone Avril Lavigne – hende med ‘Sk8ter Boi’ – gevaldigt på manchetterne, så hun beskylder Mark Zuckerberg for mobning og udskælder en mand i hans position for at fremmedgøre Nickelbacks utvivlsomt massive fanskare. Se bare den udsolgte Boxen-koncert i september.

Hun har naturligvis en pointe, men mon ikke Nickelback og deres 50 millioner (!) solgte albums alligevel griner hele vejen ned til deres store, fede canadiske bank.

På falderebet lige et hurtigt råd, Avril. Twitter er ikke det bedste sted at kritisere Facebooks grundlægger.

Læs også: Mark Zuckerberg præsenterer sin AI-husrobot Jarvis med tåkrummende videoer