YouTube Rewind spoler det mærkværdige år 2016 tilbage til tonerne af Major Lazer

Damn, Daniel. Running Man Challenge. ‘Famous’. Pen Pineapple Apple Pen. Hold The Door. Bottleflip. James Corden. De er der allesammen. Ethvert hit og viral video bliver kogt sammen til en bizar suppedas, der opsummerer år 2016, i YouTubes årskavalkade for 2016 – som at genopleve 2016 på lykkepiller.

Du må ikke blinke, hvis du vil misse en eneste af de #challenges, musikvideoer, kunstnere, tv-værter, YouTube content creators og virale videoer, der optræder i sammenklippet. Der er seriøst noget eller nogen at holde øje med i hver eneste indstilling.

På lydsiden er det Major Lazer, der har flikket året sammen af diverse nye bangers og bidder af gamle hits, der blev hentet frem fra de gamle annaler op i viralt øjemed.

Læs også: YouTubes største danske hits i 2016 er en pose særdeles blandede bolsjer