Det realistiske ‘Super Mario Odyssey’ gentænkt i GTA-universet med vold, strip og tyveri

Det kan godt være at Nintendo har offentliggjort en trailer for sit mest realistiske open world-spil i Super Mario-universet nogensinde i form af det lovende ‘Super Mario Odyssey’, men mere vil have mere på internettet.

Det er ikke nok, at Mario kan bevæge sig over alt, kaste med sin hat eller bevæger sig ind i en mere realistisk setting. Nej, han skal da også være i stand til at blive pløjet ned af taxaer, falde ned fra brandtrapper, se strip og hijacke en helikopter. Kort sagt Super Mario skal have lov at leve det søde ‘Grand Theft Auto’-liv.

Det har nogle ihærdige gamere sørget for i videoen herover. Du kan se traileren til ‘Super Mario Odyssey’ herunder:

Læs også: Nintendo præsenterer Switch: Konsollen der skal gå Wii i bedene