B&O offentliggør Beoplay H4: Deres billigste trådløse over ear-hovedtelefoner

B&O Play har i dag løftet sløret for sine nyeste trådløse høretelefoner, der får navnet Beoplay H4. H4 er B&O Plays billigste trådløse høretelefon og præsenterer samtidig et designmæssigt nyt grundudtryk for B&O Plays bøf-linje.

H4 skiller sig ud fra B&O Plays øvrige linje med et lidt tweeket design, der er en anelse mere simpelt end det, man kender fra H7, H8 og H9, men den bruger stadig nogle af de samme materialer, såsom lammeskind og aluminium og som noget nyt flettet tekstil på de blottede ledninger.

Den lidt lavere pris betyder også, at H4 ikke har aktiv støjreducering, men i stedet beror på skummet i ørekoppen til at lukke udefrakommende støj ude. Det kan til gengæld også ses på batterilevetiden: B&O Play lover op til 19 timers afspilning på 2,5 times opladning.

Beoplay H4 er ude i dag til en udsalgspris på 2.299 kroner. Den fås i farven Charcoal Grey og kommer naturlivis med et kabel til opladning og afspilning, hvis batteriet på hovedtelefonerne er fladt.

Læs også: B&O Play har lanceret Beoplay H9: Trådløs, støjfri hovedtelefoner i topkvalitet