B&O Play og Supreme fortsætter partnerskabet – nu med hovedtelefoner

B&O Play og Supreme fortsætter partnerskabet – nu med hovedtelefoner

Siden sidste år har Supreme leget med B&O Play i deres efterhånden traditionsrige halvårlige linje af spøjse accessories. I efteråret var det en højtaler, som B&O Play og Supreme delte forældremyndigheden over og nu er turen så kommet til et sæt hovedtelefoner. Det fremgår af Supremes forår/sommer-kollektion, der kom i går.

Der er tale om de nyligt annoncerede trådløse Beoplay H4 til 2.299 kroner, der har fået en ret diskret Supreme-makeover. Primært drejer det sig om to nye farver og diskrete logoer på bøjlen og i koppen.

Udover hovedtelefonerne lancerer Supreme også et skakternet borde/skammelsæt, et puslespil, et metrokort til New Yorks subway og ikke mindst en mini-chopper i samarbejde med campingfirmaet Coleman. Se et udpluk herunder og fang dem allesammen HER.

supreme-2017-spring-summer-accessories-9 supreme-2017-spring-summer-accessories-10 supreme-2017-spring-summer-accessories-3 supreme-2017-spring-summer-accessories-1

Kollektionen lander formodentlig i Supremes butikker Paris, London, New York og Los Angeles i overmorgen, mens det uvist, hvornår de kommer til webshoppen.

Læs også: Supreme blander blod med B&O – højtaler-samarbejde på vej