Pokémon Go forsøger at jumpstarte hypen igen: Tilføjer nye Pokémons og udviklingsmuligheder

Pokémon Go blev sidste sommers overraskende blockbusterhit, der hev store dele af nationen ud på gader, stræder og vejbaner og boostede salget af powerbanks tusindfold. Sidenhen dalede hypen betragteligt, men en stor, trofast kerne har holdt fast. Nu forsøger firmaerne Niantic og The Pokémon Company at genoplive hypen med deres hidtil største opdatering, som de netop har annonceret.

I løbet af indeværende uge kommer der nemlig 80 nye Pokémons til, der oprindeligt var en del af Pokémon Gold og Pokémon Silver-spillene. De og de oprindelige Pokémons bliver tilmed kønsspecifikke.

Samtidig får spillere mulighed for at udvikle sine Pokémons på nye måder, ved hjælp af nye objekter fundet ved Pokéstops. Nogle af disse objekter skal bruges for at udvikle de originale Pokémons i spillet til de nyest tilførte.

Der er også mindre opdateringer som nyt kluns til din avatar og nye bær til de digitale småkræ.

Hvorvidt det kan genantænde hypebålet for gamle spillere er uvist, men opdateringen er kærkommen for de, der har holdt ved.

Læs også: Det googlede vi mest i 2016: ‘Skam’, Lukas Graham og iPhone 7 i top