Soundvenue søger freelance-skribenter, der brænder for popkultur

Soundvenue søger freelance-skribenter, der brænder for popkultur

Vi har altid sat en ære i at dække film, musik og mode så tæt, som overhovedet muligt. Over årene er der dog opstået et nyt område ind i mellem trailernyheder, interviews og anmeldelser, som vi er begyndt at dække lige så tæt. De sociale medier, apps og smartphones har skabt en verden, hvor vores idoler ikke bare er interessante at følge på scenen, men også i deres dagligliv. Vi kalder det popkultur, og lige nu søger vi freelancere til at dække det.

Har du for eksempel en stærk holdning til artisternes Twitter-kommentarer til Donald Trump, vil du gerne dybdeanalysere Kanyes Wests social medie-adfærd, giver Beyoncés graviditetsannoncering på Instagram dig lyst til at skrive en hyldest eller vil du gerne sætte fokus på kunstnere, der har kickstartet en karriere på at være et meme, så er det dig, vi skal bruge.

Hvad forventer vi af dig?

Du vil blive en del af freelancestaben knyttet til Soundvenues techredaktion, der dækker et bredt udsnit af den digitale verden, men i særdeleshed digital kultur. Derigennem kommer du også uundgåeligt i berøring med vores øvrige redaktioner, musik, film og mode. Det er derfor en kæmpe fordel, men ikke et krav, hvis du er velbevandret inden for hele det kulturelle spektrum.

Vi forventer, at du er en nyhedshungrende nørd, ligesom os. At du har fingeren på pulsen i forhold til tidens største stjerner, men samtidig søger efter morgendagens store idoler. At du ikke er bange for at gå mod strømmen, hvis strømmen opfører sig som idioter.

Interesseret? Så send os en mail med følgende:

1. Lidt om dig selv og din baggrund.
2. En beskrivelse af dit ekspertiseområde. Er det musik, film eller mode, du ved særligt meget om, og hvilke nicher er du særligt stærk i?
3. Et par af dine tidligere (eller helt nye) tekster.
4. Minimum ét konkret pitch (men meget gerne flere) til en konkret idé, du gerne vil føre ud i livet.

Send din ansøgning hurtigst muligt til skribent@soundvenue.com. Eventuelle spørgsmål (ja, vi udbetaler honorar for artikler) kan rettes til samme adresse eller til techredaktør Jeppe Wojcik på 70200012.