Hype-generatoren: Månedens tre bedste spiltrailers, som du ikke må misse

Hype-generatoren: Månedens tre bedste spiltrailers, som du ikke må misse

I slut-januar og februar kom der endelig lidt gang i gamingåret og der udkom en håndfuld spil, der er en anbefaling værd (tjek eksempelvis ‘Nioh’ og ‘Horizon: Zero Dawn’ ud).

Det betyder, at der også bliver lukket op på trailerfronten og vi har fået et par spændende kig på, hvad fremtiden bringer på den evigt aktive gaming-front.

1. ‘Alto’s Odyssey’

Det er blot en kort teasertrailer, som Team Alto pirrer os med, men det er alligevel nok til at få hype-sovsen op at koge over ‘Alto’s Odyssey’. Hvis det er nogenlunde lige så godt som skisports-forgængeren, ‘Alto’s Adventure’, så er der lagt op til en simpel, stilsikker, stressnedsættende indieperle.

Hvornår? Der er ingen releasedato på endnu, men traileren siger sommeren 2017.


2. ‘Project Cars 2’

Som de store sports-tematiserede franchisespil deler ‘Project Cars’ fra britiske Slightly Mad Studios vandene. Det første spil fra 2015 var anmelderrost, men ikke helt så gennemslagskraftigt som ‘Gran Turismo’ og lignende konkurrenter.

Nu er de tilbage med deres næste bud på, hvad en racerbil-simulator skal være. Announcement-traileren røber ikke så frygtelig meget, men har du virtuel benzin i blodet, så må ‘Project Cars 2’ være et must.

Hvornår? Sidst på året


3. ‘GreedFall’

»Bloodborne i dagslys?« Sådan beskriver en YouTube-bruger ‘GreedFall’. Det er lidt samme følelse, vi sidder med.

Efter sådan en trailer kan det gå begge veje for ‘GreedFall’. Som oftest for nye franchises ser vi ikke noget gameplay eller nogen store brikker til puslespillet fra en dyb fortællestemme i den første trailer. Så historie og kvalitet er rent gætværk. Vi ved bare, at ‘GreedFall’ bliver en RPG, der inkorporerer magi i et 1600-talsmiljø og det lyder umiddelbart appellerende.

Studiet bag, Focus Home Interactive, har andre interessante projekter på bedding, såsom ‘Vampyr’ og ‘The Surge’, der alle er værd at holde et lille øje på.

Hvornår? 2018.


Bonus: ‘Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy’-release date trailer

Der kommer ikke nyt kød på ‘Crash Bandicoot’-rebootet i denne trailer. Men hvorfor skulle der dog også det, når vi kender indholdet i forvejen? Der kommer dog en releasedato, som mange har gået og ventet på.

Hvornår? 30. juni 2017 – verden over.

Læs også: Fire tidsrøver-spil, der fører dig roligt gennem vinteren som en hindu-ko