Nintendo fortsætter konsol-genopstandelsen: Vil angiveligt introducere 90’er-legenden SNES igen

Nintendo fortsætter konsol-genopstandelsen: Vil angiveligt introducere 90’er-legenden SNES igen

Er du vokset op i 90’erne har din vej sikkert på et eller andet tidspunkt krydset en Super Nintendo Entertainment System, bedre kendt som SNES. Spil som ‘Super Mario World’, ‘The Legend of Zelda: A Link to the Past’, ‘Donkey Kong Country’ og ‘Super Mario Kart’ er blandt de mest mindeværdige perler fra den legendariske 90’er-konsol.

Den vil Nintendo nu genindføre i en retro-mini-version tro mod originalen med en række af de klassiske spil indbygget. Det fortæller kilder ifølge Eurogamer.net.

Selvom det endnu ikke er bekræftet endnu, så stemmer rygtet meget godt overens med Nintendos beslutning i sidste uge om at stoppe distributionen af genskabningen deres første hjemmekonsol NES Classic Edition, som de introducerede sidste år med stor succes. Det efterlader et hul i markedet til en SNES-revival, som slag på tasken godt kunne falde omkring jul i år.

Man skulle købe spil som kassetter til den originale version, men det bliver givetvis ikke tilfældet for den nye version, der formodentlig vil komme med omkring 30 af de mest populære spil præinstalleret. Hvilke er dog uvist. Den bliver formodentlig også mindre, men vil ellers være en tro kopi med HDMI-stik.

Læs også: NES Classic er en veludført gamingtidsrejse – ikke kun for de nostalgiske