Tre spil-trailers fra marts, du bør tjekke ud, inklusiv nye ‘Guardians of the Galaxy’ og ‘Ringenes Herre’-kapitler

Tre spil-trailers fra marts, du bør tjekke ud, inklusiv nye ‘Guardians of the Galaxy’ og ‘Ringenes Herre’-kapitler

Marts bød på falderebet på et par ganske interessante spil-trailers og efter en måned uden meget kød på spil-knoglerne (udover selvfølgelig ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’), var det kærkomne smuler at nære sig ved.

I denne omgang kommer der eksempelvis spil-universer til to filmfranchises foruden en meget underlig omgang, hvor man kan spille som alt. Alt.

1. ‘Destiny 2’

Vi starter med en trailer, der er dugfrisk fra klippebrættet. I går fik vi et indblik i, hvilken retning næste kapitel af det ekstremt populære ‘Destiny’ vil tage os i.

Som Commander Zavala forklarer, er der tale om noget der ligner en helt frisk start efter ‘Destiny’, hvilket også betyder, at alle de lækre sager, du har samlet i ‘Destiny’ er tabt. Surt show. Til gengæld bliver det sjovere for nye spillere at støde til.

Hvornår? 8. september 2017.


2. ‘Middle-earth: Shadow of War’

Ja, det er jo ret beset ikke en trailer, men til gengæld første længere bid af, hvordan ‘Middle-earth’-serien vil bygge videre på det nærved geniale ‘Shadow of Mordor’.

Der er lagt i kedlen til store, episke slag med nogenlunde samme model som i ‘Shadow of Mordor’, men med en række nye gameplay-elementer, såsom drager – krydret med rigelige mængder generel crazyness.

Hvornår? 22. august 2017.


3. ‘Guardians of the Galaxy: The Telltale Series’

I denne måned fik vi også den glædelige nyhed om at ‘Guardians of the Galaxy vol. 2’ bliver akkompagneret af et Telltale-spil, hvilket man nok ikke skal forvente sig en gameplay-revolution af. Men til gengæld er Telltale-folkene virkelig gode til at lægge nye aspekter til kendte universer. Det har de blandt andet vist med deres ‘Batman’- og i særdeleshed ‘The Walking Dead’-spil.

De har ikke punget ud til filmenes cast på stemmesiden, men til gengæld har de fået stærke kræfter såsom Nolan North (‘Uncharted’-serien) med på vognen og de lader til at ramme filmenes humor rimelig 1:1.

Hvornår? Første kapitel er ude 18. april. Der kommer fire mere derudover.


Bonus: ‘Everything’

Tja, den her må I selv ligge og rode med. Det ser virkelig bizart ud og ikke helt vildt underholdende, men til gengæld ligner det et spil, der lige er vand på alverdens højtråbende YouTube-splayers mølle.

Det er et eksperiterende spil, hvor du kan være alt. En bjørn. Et atom. Kosmos. You Name It. Oven i hatten speaket af den afdøde filosof Alan Watts, som du måske kender fra hjerteskærende motivational videos fra nettet, så det er dømt til at være noget eksistentielt shit.

Hvornår? Allerede ude.

Læs også: Hype-generatoren: Månedens tre bedste spiltrailers, som du ikke må misse