Snapchat-opdatering lader dig lave lukkede Stories sammen med venner

Mens Facebook og Instagrams seneste nybrud fortsætter jagten på reach og likes, går Snapchat i den modsatte retning og skaber mere rum for de private, lukkede samtaler med en lille, men ret stærk feature, der hedder Custom Stories.

Med den seneste opdatering følger muligheden for at lave en specifik, navngivet Story, som du kan begrænse til et vist publikum. Hvis du for eksempel holder en off the hook-fest, som du ikke er interesseret i din chef, mor og dem du ikke har inviteret skal følge med i, så kan du lave en lukket Story, som kun nogle kan se. Du kan også sagtens bare holde den åben for gud og hvermand.

Samtidig kan du tilføje flere bidragydere, så I problemfrit kan pulje jeres Snaps fra eventet. Det er en simpel, men ret genial feature til natklubber, vennegrupper eller gadefest-arrangører til Distortion.

SnapchatGroupStories

Geohegn er et godt ord

Det fungerer ved, at du tager et Snap som normalt, men i afsendelsesfeltet har du nu en mulighed for at trykke Opret historie. Herfra kan du indstille din Storys begrænsninger som på billedet her over.

Snapchat har i forvejen muligheden for at oprette grupper, som man kan dele enkelte Snaps med, men dette er første gang, de giver muligheden for at man kan holde en lukket Snap-fest i Stories-departementet. Hvis det bliver forvaltet rigtigt, kan det være en skarp ny funktion, der holder Snapchats engagement tårnhøjt.

Læs også: Snapchat lancerer omfattende designændring og bekæmper clickbait