Vind Beoplay H9 – B&O Plays trådløse, støjfri hovedtelefoner

Vind Beoplay H9 – B&O Plays trådløse, støjfri hovedtelefoner

B&O Play introducerede for nylig Beoplay H9 i den absolutte top af deres linje af hørebøffer i høj kvalitet og den tjekker alle tidens bokse: Den er trådløs, lægger sig behageligt rundt om øret og har indbygget noice cancellation, der kan slåes til og fra. Nu har Soundvenue fået mulighed for at udlodde et par til en heldig vinder.

Der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten i materialerne. De er lavet i lammeskind, læder og aluminium og selve koppen roterer, så de lægger sig ind til øret og skulderen, hvis man har dem rundt om halsen. net. B&O Play lover op til 14 timers musik og støjreduktion på en opladning. Hvis batteriet skulle slippe op, følger der et kabel med, så man kan fortsætte lytningen.

Man styrer den Bluetooth-bårne musik via en touch-følsom aluminiumsskive på ørekoppen. H9 har en værdi af 3.799 kroner. Du kan læse mere om dem HER.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet herunder. Der trækkes en vinder fredag d. 9. juni 2017, som får direkte besked.

Hvilket materiale er ørepuderne på Beoplay H9 beklædt med?