Taylor Swift begraver stridsøksen: Hele hendes katalog tilbage på Spotify

Taylor Swift begraver stridsøksen: Hele hendes katalog tilbage på Spotify
Taylor Swift
Foto: Larry Busacca/Getty Images

Siden Taylor Swifts famøse og bitre split med Spotify og efterfølgende offentlige romance med Apple Music har stort set alle de øvrige musikalske mastodonter føjet sig og lagt deres bagkataloger ud på samtlige streamingtjenester. Og nu følger Swift som den sidste ensomme mammut på tundraen trop.

Siden i morges har alle hendes album været tilgængelige på både Spotify og de øvrige streamingtjenester og ikke bare Apple Music.

Måske er den forsonende hånd, at Spotify for nylig åbnede op for, at nye albums i en periode kan være eksklusivt for betalende kunder, der har overbevist Taylor Swift. I hvert fald er anledningen officielt, at hendes seneste album ‘1989’ har rundet ti millioner solgte albums og numrene 100 millioner afspilninger.

Onde tunger vil dog mene, at Taylor Swifts timing er kuriøs. Hun har nemlig lagt sin musik ud på streamingtjenester præcis samtidig med at hendes fjende numero uno Katy Perry har frigivet hendes nye album ‘The Witness’.

Læs også: The Weeknds romance med Selena Gomez skaber røre i Taylor Swifts girl squad