‘Game of Thrones’-fans skaber spoof-spinoff-trailer til ‘Westeros’ med pirrende præmis

Den første lange vinter fandt sted 1.000 år før begivenhederne i ‘Game of Thrones’. Nu trækker det sammen igen i George R.R. Martins univers og det nærliggende spørgsmål er: Hvordan ser vinteren ud om yderligere 1.000 år?

I traileren ‘Westeros The Series’ er Titanen fra Braavos flankeret af vindmøller, metroen går forbi Targaryan Square og Jerntronen er røget på museum. Men spillet om magten er stadig det samme – og Lannister-familien er naturligvis stadig øverst i fødekæden.

‘Westeros – The Series’ er forhåbentlig et udspekuleret, tongue in cheek-forsøg på at lave en trailer, der har til formål at forvirre modtageren ved ikke at have nogen afsender. Ikke desto mindre er der tale om fake news – der ironisk nok også spiller ind i traileren.

Fan-traileren er crappy nok til, at man ikke er i tvivl om, at det er en spoof, men alligevel veldrejet nok til, at man bliver pirret. Hvordan mon Westeros ser ud om 1.000 år?

Læs også: Game of Puns: Et recap af sæsonen fortalt gennem de bedste jokes, puns og memes