Kim Kardashians kanaliserer Jackie Kennedy på magasinforside – og får øjeblikkeligt Twitter på nakken

Kim Kardashians kanaliserer Jackie Kennedy på magasinforside – og får øjeblikkeligt Twitter på nakken

Der er sket en del med Kim Kardashian West, siden hun sidst ville »break the internet« med sin afklædte Paper Magazine-forside. Hun har været gennem traumatiserende oplevelser, oplevet sin mand Kanye West gå ned med overanstrengelse, har fået et barn mere og er blevet potentielt kommende præsidentfrue.

Det er tydeligt i hendes seneste magasinforside, hvor hun majet ud som Jackie Kennedy for første gang poserer med North West. Harmløst, hjemligt og mere voksent end vanligt, skulle man umiddelbart mene.

Alligevel er den – som så meget Kim Kardashian gør – ved at splitte internettet ad.

Der er flere lag i photo-shootet: Interview Magazine skriver blandt andet, at de ser Kim Kardashian som lige så »undervurderet, misforstået og unægteligt fascinerende«, som den afdøde tidligere førstedame Jackie Kennedy. De tilføjer, at Kim Kardashian er »en anden mor, hvis evig eneste gerning fangede den amerikanske fantasi«. Derudover har Kim Kardashian West længe været fascineret af Jackie Kennedy og bød sidste år 379.500 dollar for hendes gamle Cartier-ur. Og så kan man heller ikke lade være med at tænke Kanye Wests påståede præsidentkandidatur ind i serien.

Kim Kardashian delte selv en række billeder fra shootet:

Men internettet stort set alle kommentarer til billederne er negative. Twitter-brugerne er ikke tilfredse med den dragede parallel, navnligt fordi de ikke synes, Kim Kardashian har klasse nok til at gå i Jackie Kennedys sko.

Andre bliver stødt af det temmeligt provokerende postulat, at Kim Kardashian på noget som helst plan skulle være USA’s nye førstedame (sikkert også Melania Trump).

Yderligere ligner det, at Kim Kardashian West er blevet en del brunere for at matche sin datters hudfarve.

En Beyoncé-fan mente desuden, at andre var mere værdige til at bære Jackie Kennedys fakkel:

Der er naturligvis også mange, der mener at Kim Kardashian og Jackie Kennedy, er mere end sammenlignelige – deres stormombruste liv taget i betragtning.

Med så meget kontrovers må forsiden allerede siges at være en succes.

Læs også: Spekulationer: Taylor Swifts nye single lyder som ét langt diss-track rettet mod Kanye West og Kim Kardashian