Kanye Wests mobilspil er ikke dødt – det er bare i dvale, forlyder det fra udviklerne

Kanye Wests mobilspil er ikke dødt – det er bare i dvale, forlyder det fra udviklerne
Kanye West præsenterer 'The Life of Pablo', Yeezy Season 3 og 'Only One'-traileren i Madison Square Garden, februar 2016. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Business Insider fået hul igennem til kilder bekendt med udviklingen, der har givet en lille status på kuriøsiteten. Spillet er stadig på vej, siger udviklerne og Kanyes stab til Business Insider. Men kilder på holdet giver et modstridende svar: Det har ligget stille i over et år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lader i hvert fald til, at hele holdet bag er væk. De 14 mand, der tidligere arbejdede på spillet er enten rykket videre til andre jobs eller laver andre projekter, erfarer Business Insider. Selvom Encyclopedia Pictura forsikrer, at de er ved at finde nye folk til at færdiggøre opgaven, er det svært at se, hvordan spillet skal blive færdiggjort i nær fremtid.

Fra et helt andet synspunkt, er det umiddelbart fornuftigt at Kanye West vælger sine kampe med omhu – hans 2016 in mente.

Læs også: Rygtebørsen: Kanye West og Kid Cudi arbejder på fælles album i Japan

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af