‘South Park’ laver country-version af Kendrick Lamars ‘Humble’ i åbningsafsnit om højrenationalisme

‘South Park’ laver country-version af Kendrick Lamars ‘Humble’ i åbningsafsnit om højrenationalisme
Fra åbningsafsnittet fra sæson 21, 'White People Renovating Houses'.
Foto: Comedy Central

‘South Park’ havde i går premiere på sin 21. sæson på amerikansk tv og sæsonen fortsætter traditionen med at væve forskellige aktuelle debatter og stridigheder i USA sammen (intet om Donald Trump, dog). Det bragte i går stemmestyrede hjemmeassistenter som Googles Home og protesterne for hvidt overherredømme sammen i en pærevælling: Det overraskende offer var Kendrick Lamars ‘Humble’.

Koblingen er umiddelbart lidt svær at etablere oppe i hovedet, men ikke hos Trey Parker og Matt Stone. ‘South Park’s rednecks (der givetvis er inspireret af de højrenationale demonstranter i Charlottesville) er naturligvis rasende på de stemmestyrede assistenter, fordi »dey took our jaawbs!«.

Derfor ender Google Home og Amazon Echo takket være Randy Marsh på porten til fordel for stemmestyrede assistenter i kød og blod – i familien Cartmans tilfælde i form af Jim Bob. Og det har katastrofale følger for ‘Humble’:

Men ikke nok med det, kunne flere på Twitter melde om, at afsnittet også terroriserede deres Homes og Echos i virkeligheden:

Well played, ‘South Park’, well played. Afsnittet får dansk premiere i aften klokken 22.00 på Comedy Central.

Læs også: ‘South Park’ trækker sig fra at gøre grin med Donald Trump