Clooney, Timberlake, McConaughey: Komiker imponerer med hyperhurtige imitationer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad har Andreas Bo og Thomas Eje til fælles? Jo, de er gode til at imitere og parodiere andre kendte skuespillere og musikere (synes nogen i hvert fald).

Sådanne imitationer kan, hvis det er udført ordentligt, være både morsomt og imponerende (synes jeg i hvert fald). For virkeligt at imponere skal man dog kunne lidt mere end de generiske »I´ll be back!« eller »ADRIAAAAAN!«-råb , som de fleste af os går rundt og mener, at vi har styr på, og det må man sige, at den amerikanske skuespiller Ross Marquand kan.

Relativt ukendte Marquand fik sidste år et mindre gennembrud med sin rolle som den godmodige og hjælpsomme Aaron i ‘The Walking Dead’, og nu får han på basis af sine evner som nano-imitator formentligt et endnu større publikum.

En nano-imitation er en hyperkort sætning, bevægelse eller nogle gange bare en halv sætning eller et par lyde,  som er så præcise, at man med det samme genkender, hvem der imiteres. Bolden er i jeres hjørne, Andreas og Thomas!

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af