‘Breaking Bad’-bagmand finder første stjerne til ny serie

‘Breaking Bad’-bagmand finder første stjerne til ny serie

’Battle Creek’, hedder det kommende krimidrama fra manden bag ’Breaking Bad’, Vince Gilligan. Og nu har Gilligan fundet seriens første stjerne.

Det bliver ifølge Deadline.com Kal Pen, som er kendt for sine roller i ‘Harold og Kumar’-filmene og tv-serien ‘House M.D’. ‘Battle Creek’ skal handle om en FBI-agent og en lokal kriminalbetjent, der får til opgave at sætte en stopper for kriminaliteterne i Battle Creek. Metoden har de meget forskellige opfattelser af.

Gilligan viste med ‘Breaking Bad’ sig som en mesterlig caster. Bryan Cranston (Walt), Aaron Paul (Jesse), Bob Odenkirk (Saul) og Giancarlo Esposito (Gus) var blandt de skuespillere fra serien, som kom på alles læber.

Serien forventes at få premiere på CBS i 2014.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af