PIX launcher årets program med premiere på ventet action-brag

PIX launcher årets program med premiere på ventet action-brag

Hvem skulle have troet, at et af de mest underholdende actionbrag fra de senere år skulle komme fra Indonesien? I 2011 begyndte jungletrommerne om en film med det lovende navn ’The Raid: Redemption’ at lyde, og i 2012 trak den fulde huse herhjemme under CPH PIX, hvor ingen gik skuffede hjem.

Filmen var en udsøgt koreograferet martial arts-ballet, hvor de opfindsomme kampscener så langt overskyggede den spinkle historie om den unge politimand Rama, der kæmper sig igennem et 30-etagers slumhøjhus på jagt efter en gangsterboss i Jakarta.

Og nu kommer opfølgeren til landet, når CPH PIX launcher deres nye program 12. marts kl. 21.30 i Grand. Der er en aften med smæk for skillingen i vente, for ’The Raid 2’ fortsætter nogenlunde, hvor etteren slap: Efter sin højhus-mission må Rama gå undercover i Jakartas underverden for at redde sin familie fra den korrupte magtelites trusler.

Filmen kan sagtens ses, uden man har set etteren (som dog kan fanges på Netflix!), for det er action-sekvenserne, der er i centrum. Hovedrollen spilles igen af den indonesiske kampsports-stjerne Iko Uwais, og walisiske Gareth Evans har igen instrueret. Der er endda en underliggende social kritik i filmene, hvis man har brug for en undskyldning for at lade sig rive med af den heftige underholdning.

Billet til CPH PIX’ programlaunch kan købes her.

CPH PIX løber af stablen 3.-16. april. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af