David Fincher overvejer Steve Jobs-filmatisering

David Fincher overvejer Steve Jobs-filmatisering

Intet er sikkert endnu, men meget tyder på, at David Fincher kan blive manden, der skal filmatisere Walter Isaacsons roste biografi om Apple-grundlæggeren Steve Jobs.

David Fincher er ifølge The Hollywood Reporter kun i den første fase af forberedelserne og taler med manuskriptforfatter Aaron Sorkin om det stadig navnløse projekt. Sorkin og Fincher arbejdede også sammen på Mark Zuckerberg-filmen ’The Social Network’, og nu kaster de sig altså over en anden af tidens store computernørder.

Produktionsselskabet Sony Pictures købte rettighederne til projektet i oktober 2011, kun få uger efter Jobs bukkede under for sin kræftsygdom.

I september sidste år havde den første film om Steve Jobs dansk premiere med Ashton Kutcher i hovedrollen. Den blev ikke den store succes, men med et Sorkin-Fincher-samarbejde kan den kommende film få et noget højere kunstnerisk niveau.

David Finchers næste film bliver dog krimi-thrilleren ’Gone Girl’ med Ben Affleck i hovedrollen. Den får dansk premiere d. 23. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af