Stil spørgsmål til Werner Herzog og Errol Morris

Stil spørgsmål til Werner Herzog og Errol Morris

Reddit.com har gang i et fantastisk koncept: AMA – Ask Me Anything – hvor de inviterer prominente folk til at stille sig til rådighed for spørgelystne borgere.

Tidligere har Barack Obama og Nicholas Winding Refn for eksempel svaret på spørgsmål, og på søndag har Reddit så inviteret tre af verdens bedste dokumentarister: Werner Herzog, Errol Morris og Joshua Oppenheimer.

Det sker i anledning af den Oscar-nominerede ’The Act of Killing’, som Oppenheimer har instrueret, og som både Morris og Herzog har været rådgivere på.

Søndag kl. 19.30 sidder de klar ved tastaturet, så det er bare om at lægge hovedet i blød og gribe chancen for at blive klogere på de tre instruktører.

Errol Morris står bag nogle af verdens mest anerkendte dokumentarfilm, som ’The Thin Blue Line’, der var med til at rense en morddømt, og ’The Fog of War’, hvor han fik Donald Rumsfeld på glatis. Werner Herzog slog igennem i 70’ernes tyske New Cinema-bevægelse med fiktionsfilm som ’Fitzcarraldo’ og ’Aguirre’ og har siden lavet et hav af spille- såvel som dokumentarfilm med ’Grizzly Man’ som en af de kendteste. Og Joshua Oppenheimer er med ’The Act of Killing’ blevet et øjeblikkeligt verdensnavn.

Opret en bruger på Reddit og send spørgsmål af sted til de tre herrer her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af