Edderkoppe-improvisation skaffede Jennifer Lawrence Oscar-rolle

Edderkoppe-improvisation skaffede Jennifer Lawrence Oscar-rolle

Den altid charmerende og til tider klodsede Hollywood-stjerne har været på alles læber de seneste år. Og nu er endnu en spøjs anekdote dukket op, der beviser Lawrences bemærkelsesværdige evne til at havne i særprægede situationer.

I 2011 var flere skuespillerinder på tale til rollen som Tiffany i ’Silver Linings Playbook’, men da instruktøren David O. Russell mødtes med Jennifer Lawrence over Skype, slog hun benene væk under ham.

I et interview på Loyola Matymount University i Los Angeles fortæller Russell, hvordan hun imponerede både ham og produceren Harvey Weinstein trods deres skepsis. Udover at få Russell til at græde gjorde Lawrence stort indtryk, da hun imiterede en edderkop, hun lige havde jagtet på toilettet.

»Det fascinerede mig mere end noget andet, jeg nogensinde har set,« siger instruktøren.

Da Russell skulle overbevise Weinstein, mødte han personligt op på den legendariske producers kontor i New York for at vise ham klippet. »Da han havde set de første 30 sekunder, hørte jeg ham sige “Oh my God” og jeg sagde: “Ja, der har du det”«.

Lawrence endte med at vinde Oscar for rollen, og både Russell og Lawrence er i år Oscar-nominerede for deres arbejde på den aktuelle ’American Hustle’.

’Silver Linings Playbook’ kan ses på Netflix.

Se klippet med David O. Russell:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af