James Ellroy sviner ‘The Wire’, hipsters og verden

James Ellroy sviner ‘The Wire’, hipsters og verden

I et interview med Shortlist.com holder James Ellroy sig ikke tilbage: Han folder sine yndlingsaversioner ud, så det halve kunne være nok – og det går blandt andet brutalt ud over den ellers skamroste tv-serie ’The Wire’.

Forfatteren bag ’L.A. Confidential’ og ’The Black Dahlia’ fortæller, at han måtte slukke efter andet afsnit af HBO’s anerkendte serie. Til gengæld taler han pænt om ’Deadwood’ og ’Mad Men’, og James Bond-filmen ’Skyfall’ synes han endda er »skide genial«. Derudover elsker han biler, piger, hunde og mexicanske boksere.

Her 10 af de ting, Ellroy virkelig hader. Kun nogle af dem besværer han sig med at begrunde.

1. The Wire

»Jeg syntes, det var lort. Dårligt skrevet. Og jeg har ingen sympati med underklassen«.

2. Præsident Obama

»Jeg hader ham. Jeg synes han er en kujon, inkompetent og skummel«.

3. Verden

»Jeg finder verden uholdbar«. »Jeg kunne ikke være med ligeglad med den moderne verden«.

4. Værtshuse

»Jeg deler ikke folks begejstring for værtshuse. Jeg kan ikke udstå antydningen af uenighed eller elendighed«

5. Rock’n’rollers

6. Hipsters

7. Metamfetamin-laboratorier

8. Kvinder med tatoveringer

9. Liberale

10. Filmfolk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af