Michelle Obama får cameo i ‘Parks and Recreation’

Michelle Obama får cameo i ‘Parks and Recreation’

Amy Poehler spiller i den glimrende komedieserie ‘Parks and Recreation’ den stolte og stræbende lokalpolitiker Leslie Knope i lillebyen Pawnee, Indiana. I den sæson, der lige nu kører i USA, har hun engageret sig i Michelle Obamas fedmebekæmpelsesorganisation ‘Let’s Move!’, og nu har ‘Parks and Rec’-producerne øjnet chancen for en helt særlig sæsonfinale.

Michelle Obama vil nemlig selv dukke op i episoden ‘Moving up’ som afslutning på seriens sjette sæson, skriver The Hollywood Reporter. Michelle Obama er dog ikke den største fangst, hvis man spørger seriens producer Michael Schur. Poehlers Leslie Knope er nemlig inkarneret Hilary Clinton-fan, så mon ikke jagten på den ultimative gæstestjerne fortsætter.
Tidligere har både vicepræsident Joe Biden og Senator John McCain været forbi Knopes kontor.

De to første sæsoner af ‘Parks and Recreation’ kan streames på HBO Nordic’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af