Remake af ‘The Raid’ skal instrueres af ‘Expendables 3’-instruktør

Remake af ‘The Raid’ skal instrueres af ‘Expendables 3’-instruktør

Mens vi venter på opfølgeren til ‘The Raid’, er instruktøren nu fundet til det amerikanske remake af den indonesiske kampsports-success. Det bliver manden bag ‘Expendables 3’, Patrick Hughes, og optagelserne er sat til at starte i efteråret, afslører Thewrap.com

Manuskriptforfatteren bag ‘Out of Furnace’, Brad Inglesby, har skrevet manuskriptet, selvom set ikke er dialogen, der er i højsædet i den voldelige film.

Filmen, der var en af de helt store overraskelser i 2011, handler om et indonesisk S.W.A.T.-hold, der skal storme et højhus, hvor gangstere har overtaget styringen. I originalt koreograferede action-scener kæmper den unge politimand, Rama, sig vej frem til gangsterbossen, der er hans egen bror. Rygtet vil vide, at brødrene Liam og Chris Hemsworth er i spil til hovedrollerne i den amerikanske version.

Har man ikke set ‘The Raid’, kan den ses på Netflix.

‘The Raid 2’ får amerikansk premiere i marts. Se traileren her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af